Pro Audio Education NL

Producer les vanaf 8 t/m 16 jaar

Op vele verzoek organiseren wij als enigste professionele audio opleider in Nederland Muziekproductie trainingen voor kinderen vanaf 8 t/m 16 jaar. De lessen zijn individueel en worden verzorgt door Professionals die allemaal hun eigen specialisme genieten.

Hoe gaat het te werk: de muziek productie lessen voor kinderen hebben een gelijkwaardige structuur aan gitaar of piano les. Dit houdt in dat dat er 1 x of om de week een individuele training kan worden gevolgd van 1 uur. Tijdens deze training zal er eerst worden gekeken naar de persoonlijke kenmerken van het kind en zal er een persoonlijke leerplan worden opgesteld die voldoet aan de wensen en kennisniveau van de student. Het hoofddoel hierbij is dat de student op een leuke en speelse manier een volwaardige muziekproductie leert te maken / af te ronden.

De lessen lopen gelijkwaardig met de schoolvakantie Noord Holland en bestaan uit 19 of 38 lessen per periode / jaar. Hiernaast bestaat er ook de mogelijkheid om een éénmalige kennis making training te volgen van 1 maand.

Maar wat kost dit allemaal. Ons doel is om de kosten zo laag mogelijk te houden zonder verlies van kwaliteit. Hier onder een overzicht van de totale kosten incl. lesmateriaal. (geluidsapparatuur uit gesloten)

Prijs per les van 1 uur €37,50

Bij 20 of meer lessen 10% korting.

Bij 40 of meer lessen 15% korting.

Al onze prijzen zijn BTW vrijegesteld.

Wij bieden onze studenten de mogelijkheid om tijdens de cursus software, geluidskaart, midi keyboard en een koptelefoon te huren. Zo staat u niet direct voor een grote uitgaven. Voor een bedrag vanaf €35,- per maand (€150,- borg) heeft u al een semi professionele opstelling in huis om hiermee het lesmateriaal door te nemen en te oefenen.

Als gewenst kunnen de betalingen om de maand verwerkt worden. Wij vragen hiervoor wel 3,50 administratie kosten per transactie.

Hoe kan je inschrijven? Drup op de rode knop rechts boven aan de pagina met de omschrijving contact. Vul hier je ANW gegevens in, vermeld welke training je wil volgen en laat zo nodig een bericht achter. Druk op verstuur en we zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen voor het inplannen van de eerste les. Heb je nog vragen voor dat je wil inschrijven stuur dan je vraag via de zelfde rode contact knop.

Contact

Heb je een vraag of belangstelling? Neem dan contact op door op de knop hieronder te drukken. Onze studie adviseur zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

contact